Ecomercat de Benlloch

Mercat mensual de productes naturals de Benlloch

Benlloch estrena Mercat ecològic i d’intercanvi

a Març 5, 2012

Mercat d'intercanviEl proper dia 24 de març Benlloch estrena mercat ecològic en el marc de la Mostra Belloquina de Productes de la Terra. Amb el mercat de productes ecològics s’està organitzant un altre d’intercanvi, en el que tothom podrà portar els objectes (roba, estris, joguets, ferramentes…) que no faça servir i canviar-los per altres que sí que necessite. La voluntat és que aquest mercat es faça una vegada al mes, el quart diumenge, tot i que la cadència de la celebració encara és provisional.

L’Assistència com a venedor al mercat ecològic té dues vies. La primera és comptar amb certificació oficial  de producció ecològica. La segona, estar avalat per la XAC, la Xarxa Agroecològica de Castelló.  En ambdós casos l’assistència és gratuïta. Val a destacar que si bé la primera edició se celebrarà en el context físic de la Mostra de Vins i Productes de la Terra de Castelló, la resta d’edicions es faran al dinar de l’entrada de Benlloch, ben a prop del mercat dels diumenges de Benlloch, en què es venen una gran varietat de productes convencionals.

La intenció és que ambdós mercats es retroalimenten i, també, fomental el conreu de productes ecològics a Benlloch i localitat properes.


Deixa un comentari